Mintaszerűen alakult a nap. Kiemelkedve a mezőnyből, összeszedett, lelkes játékkal “behúztuk” a napot. Szerváinknak, támadó és védekező játékunknak köszönhetően, a csoportmérkőzéseket magabiztosan nyertük. Aztán a sorozatterhelés hatására (három mérkőzés pihenő nélkül) az elődöntőben átmenetileg összeestünk, és kapkodó játékkal csak futottunk az eredmény után. A mérkőzés jelentős részében ellenfelünk irányított, hajszálon múlt csak a győzelmünk. Őszintén szólva nagyon kíváncsi voltam, hogy a viszonylag simán elvesztett első szett után, sikerülhet-e feltüzelnem a lányokat annyira, hogy legalább a döntő szettet kicsikarjuk. Nem csalódtam, a gyerekek nagy szívüknek, győzni akarásuknak köszönhetően, ha a lehető legkisebb különbséggel is, hozták a második szettet. Aztán a döntő szettben már nálunk volt a lelki és tudásbeli fölény egyaránt, így erről az ágról mi jutottunk a döntőbe. Szerencsére a döntő előtt volt elegendő idő pihenni. Látva az ellenfelet, szerváikat, leütéseiket nagy küzdelemre számítottam. Nem lett igazam. Sokkal pontosabb játékkal, jóval kevesebbet hibázva játszottunk. Csak a mérkőzés legelején, 0-0 állásnál volt  kétséges, hogy ki nyeri a döntőt!

MINDEN ELISMERÉSEM A LÁNYOKÉ. Szokták mondani, hogy a győztes meccseket nem kell magyarázni. Ugyanakkor  a lányok és én tudjuk, hogy nagyon sokat kell még fejlődni technikai és taktikai elemekben egyaránt azért, hogy az élvonalbeli csapatok is lőtávolba kerüljenek.

Csapatunk tagjai: Molnár Petra (csapatkapitány), Nagy Boglárka (torna legjobb játékosa), Juhos Fanni, Kallel Sára, Nándor Hanna, Szlimák Réka, Gradsack Lilla, Kőrösi Fanni
Mérkőzések:CSRC SPORTEGYESÜLET-GLOBE SPORT SE      0 – 3
GLOBE SPORT SE-MAFC-Németh László                2 – 1
GLOBE SPORT SE-RÖPPALÁNTA SE                      2 – 1
VIADUKT SE-GLOBE SPORT SE                              0 – 2

Csak így tovább lányok!

Végh Attila
edző