EDZŐINK

Mesitsné Varga Orsolya

Szakosztályvezető, vezetőedző, sportszervező

A Globe Sport SE. megálmodója. 

A Sellők Szinkronúszó Szakosztály sportolói képzésében és nevelésében vesz részt 2010 óta.

Minden tudását és energiáját arra fordítja, hogy a szinkronúszás szeretetét átadja az egyesületben sportoló gyerekeknek, minél több gyermek sportoljon örömmel, és sikeresen embereket, sportolókat, versenyzőket neveljen!

A Budapest Honvéd szinkronúszója volt (nevelő edzője Rozsovits Erika vezetőedző), majd rövid ideig az Atlantisz Sportegyesület tagja.

Legjobb eredményei sportolóként Országos bajnok III. helyezés  duo versenyszámban.

Edzőként 2017. Masters Szinkronúszó Világbajnokságon 20. hely egyéni versenyszámban.

Kiss Szofi

Edző, olimpikon szinkronúszó

Az elmúlt évtized legsikeresebb hazai szinkronúszója, háromszor nyerte el “Az év szinkronúszója” címet. Részt vett a londoni olimpián, a magyar szinkronúszó válogatott tagjaként több Európa- és Világbajnokságon szerepelt eredményesen. 

2019 szeptembere óta a Globe – Sellők szikronúszó lányainak igyekszik átadni a sportág szeretét és felkészíteni őket a sikeres megmérettetésre. 

Kókai Ildikó

Európa bajnok, úszás edző, Kópé UVSE

Az úszás és a vízilabda előszobájában dolgozik a KÓPÉ ÚVSE-nél.
Válogatott utánpótlás úszó volt, és Európa Bajnok vízilabdázó.
Úszó- és vízilabda edzőként valamint testnevelő tanárként is dolgozott, dolgozik.
5 évig volt Svájcban úszás-, és vízilabda oktató.

Vanczák Bernadett

önkéntes segédedző

8 éven keresztül volt a Globe-Sellők sportolója, kitartóan és eredményesen versenyzett. Nagyon szereti a szinkronúszást. Azért döntött úgy, hogy egyesületünkben vállal önkéntes munkát, hogy tudását és a sportág szeretetét más gyerekeknek is átadhassa. A barátai egy részét is a szinkronúszás által ismerte meg. Jelenleg a Ferences Gimnázium tanulója.

Kun Eszter

Segédedző

6 éven keresztül volt a Globe – Sellők sportolója, kitartóan és eredményesen verzenyzett. 2019-ben abbahagyta az aktív sportolást és önkéntes segédedzőként támogatja az egyesületi munkát.

Eszter nem csak sport területén ér el sikereket, tanulmányaiban is kiemelkedő eredényeket ér el. Büszkék vagyunk rá, hogy a szentendrei Móricz Zsigmond Gimnázium diákjáként 2019-ben megnyerte a Stockmolmi Ifjúsági Víz Díjat, mely egyike a legelismertebb nemzetközi ifjúsági díjaknak a környezetvédelem, vízgazdálkodás területén.