Május 04-én idén hatodik alkalommal vettünk részt Röpsulis fordulón a Folyondár utcában. 4 csapattal, vagyis az idei legnagyobb létszámmal képviseltette magát egyesületünk.

Csapatonként más-más célkitűzéssel küldtük pályára a lányokat és fiúkat. Mivel a manó és mini korosztály vegyes (fiú-lány) kategóriájában szerepelt csapataink legtöbb tagja idén most játszott először hivatalos tornán, így e két csapatnál a röplabdajáték tanulása versenykörülmények között, valamint a sportszerű, lelkes helytállás volt a cél. Másik két csapatunk tagjaival nemsokára indulunk az Országos Mini Kupán, vagyis itt sem az eredmény feltétlen hajszolását, sokkal inkább a csapattaktika végleges kialakítását tűztük ki célul.

Ettől függetlenül három csapatunk is harmadik helyen végzett, vagyis az eredmény miatt sem szégyenkezhetnek sportolóink. Ami viszont ennél is fontosabb, sikerült megtalálni az országos versenyre a legütőképesebb csapatösszeállítását (persze a mondat igazsága csak a jövő hétvége után derül majd ki), illetve „újoncainknak” is felejthetetlen élményekkel telt a nap.

Gratulálunk versenyzőinknek, Hajrá Globe SE!!!

képek a versenyről